Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

workshop zilver – 1 dag

Tijdens deze workshop maak je in 7 uur tijd onder persoonlijke/individuele begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren ring, hanger of oorbellen. Je eigen unieke sieraad!

Er zijn voorbeelden aanwezig, maar een eigen ontwerp mag zeker ook! We vragen om vooraf de wensen en ideeën te overleggen, zodat we kunnen kijken of het technisch en qua tijd haalbaar is binnen deze workshop en eventueel hiervoor voorbereidingen kunnen treffen. Binnen deze workshop is het mogelijk om parels of edelstenen te verwerken. Siering heeft hiervan een breed scala op voorraad.

  • resultaat van een workshop 'zilver'

Workshop info

  • Duur van de workshop: 7 uur
  • Prijs per persoon per 1 januari 2021: € 135,- De prijs is inclusief 10 gr. 925 zilver, gebruik van gereedschappen, een heerlijke lunch en koffie, thee met wat lekkers. Tegen meerprijs is er de mogelijkheid om meer zilver, een collier of andere fournituren te verwerken.
  • Per workshop 3-4 personen; voor een grotere groep kan het op locatie; voor 2 personen verwijzen we naar de duo-workshop

Heeft u interesse of verdere vragen? Contact opnemen kan via contact@siering.nl of bel met 06 29381482. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van uw NAW gegevens en de gewenste datum.

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén