Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

Workshop zilver – duo

Wil je elkaar verrassen met een workshop? Boek dan een duomiddag. Tijdens deze middag maak je in ruim 5 uur tijd onder begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren ring, hanger of oorbellen. Je mag het voor jezelf maken, maar misschien is het ook mooi om het sieraad voor de ander te maken!

Bij deze workshop laat je je eigen creativiteit helemaal gaan. Je maakt een sieraad van begin tot eind, oftewel van ontwerp tot en met de afwerking. We werken met 925 zilverplaat of draad; van daaruit vormt zich het sieraad. Er zijn voorbeelden aanwezig, maar wat is mooier dan het maken van een sieraad dat aan jouw wensen voldoet.

Voorafgaand aan de workshop is het handig om per mail contact te hebben om de wensen en ideeën te bespreken. Als je ons voorbeelden toestuurt dan hebben we een goed beeld van je stijl. Ook beoordelen we dan meteen of het ontwerp binnen de workshop(tijd) te maken is.

  • resultaat van een workshop 'zilver'

Door te kiezen voor verschillende bewerkingen (zagen, vijlen, hameren) en afwerkingen (glans, hoogglans, mat, scratchen) krijgt elk sieraad een eigen uitstraling. De begeleiding is zeer persoonlijk / individueel, zodat je je eigen plannen goed kan uitwerken. Mocht je ideeën of vragen hebben, dan is het handig dit vooraf te overleggen of het technisch en qua tijd mogelijk is.

Workshop info

  • Duur van de workshop: ruim 5 uur
  • Prijs per ochtend/middag per 2 personen per 1 januari 2021: € 275,-
    De prijs is inclusief het benodigde 925 zilver per persoon voor 1 sieraad. Bij sieraden boven de 10 gram wordt een extra prijs per gram gerekend. Verder is er gebruik van gereedschappen en koffie, thee met wat lekkers. Tegen meerprijs is er de mogelijkheid om een collier, of andere fournituren te verwerken.

Heeft u interesse of verdere vragen? Contact opnemen kan via contact@siering.nl of bel met 06 29381482. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van uw NAW gegevens en de gewenste datum.

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén