Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

Ringen – trouwringen – reumaringen

Siering Edelsmeden maakt ringen, trouwringen en vriendschapsringen op maat. Dit kan van (oud)geelgoud, witgoud, roségoud tot en met zilver in combinatie met andere materialen, zoals edelstenen, emaille, speciaal hout etc. Siering heeft ruime ervaring in het vermaken van twee (trouw)ringen tot één ring of dit te vermaken tot een ander herinneringssieraad. Kijk daarvoor ook onder het kopje ‘herinneringssieraden’.


Veel ringen uit de collectie kunnen op maat worden gemaakt, tenzij het unieke exemplaren uit de collectie betreft met een speciale edelsteen erin verwerkt. Mocht u vragen hebben over uw eigen ring (groter of kleiner maken, of herstellen) neem dan gerust contact op om te overleggen.

  • trouwringen - zilver met roodgoud

Verder kan Siering Edelsmeden scharnierringen, ofwel reumaringen, ofwel artroseringen maken en vermaken. Dit zorgt ervoor dat de ring niet meer over de knokkels van de vinger geschoven hoeft te worden, maar als een ‘mini’armbandje om de vinger gedaan kan worden door middel van het scharnier aan de ene kant en de sluiting aan de andere kant. Zie de voorbeelden hieronder.

  • scharnierring - bovenaanzicht

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén