Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

Collectie

Siering Edelsmeden werkt met (oud)goud, zilver, edelstenen en diverse andere materialen. Ook eigen materiaal kan worden ingebracht en verwerkt in het sieraad of object. Verder is een diversiteit aan colliers beschikbaar die ook los verkrijgbaar zijn. Ook kunnen binnen de collectie de colliers verwisseld worden naar smaak of lengte.

Klik op de trefwoorden voor een kleine impressie van het werk van Siering Edelsmeden. Mocht u interesse hebben voor een sieraad, maar niet in de buurt wonen dan kan het ook verzekerd worden opgestuurd.

De prijs voor het laten maken van een sieraad hangt af van veel aspecten (materiaal, benodigde techniek, incl. of excl. edelstenen, brengt u zelf materiaal (oudgoud) in, etc.) Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Andersom kunt u ook een maximum budget aangeven waarmee wij dan rekening houden met het ontwerpen. Om een idee te krijgen: het kleinste kadootje begint bij €17,50 voor een paar zilveren handgemaakte oorbellen. Neem voor meer informatie gerust contact op via 0629381482 of contact@siering.nl.

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén