Workshops met zilver

Tijdens deze middag maak je in ruim 4 uur tijd onder begeleiding van een ervaren edelsmid een prachtige zilveren ring, hanger of oorbellen.
Je eigen unieke sieraad!

Er wordt gewerkt met basismodellen van zilverplaat van waaruit een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Tijdens de workshop zijn er voorbeelden aanwezig. Dit zijn ontwerpen die voor elke deelnemer vrij eenvoudig te maken zijn, maar deelnemers met meer ervaring kunnen er ook een andere vorm aan geven.

Door te kiezen voor verschillende bewerkingen (zagen, vijlen, hameren) en afwerkingen (glans, hoogglans, mat, scratchen) krijgt elk sieraad een eigen uitstraling. Er wordt niet gewerkt met edelstenen/steenzettingen, aangezien dit veel meer ervaring vereist. De begeleiding is zeer persoonlijk / individueel, zodat iedereen zijn eigen plannen goed kan uitwerken.

Workshop info

  • Duur van de workshop:                          ruim 4 uur
  • Prijs per persoon per 1 september 2018:      € 75,-
  • Per workshop 3-4 personen

Heeft u interesse of verdere vragen? Contact opnemen kan via siering@online.nl of bel met 06 29381482. Aanmelden kan via de mail onder vermelding van uw NAW gegevens en de gewenste datum.

De prijs is inclusief 10 gr. 925 zilver, gebruik van gereedschappen en koffie, thee met wat lekkers. Tegen meerprijs is er de mogelijkheid om meer zilver, een collier of andere fournituren te verwerken. 

Onderstaand een aantal voorbeelden.

  • resultaat van een workshop