Ringen – trouwringen – reumaringen

Siering Edelsmeden maakt ringen, trouwringen en vriendschapsringen op maat. Dit kan van (oud)geelgoud, witgoud, roségoud tot en met zilver in combinatie met andere materialen, zoals edelstenen, emaille, speciaal hout etc.

De meeste ringen kunnen op maat worden gemaakt, tenzij het unieke exemplaren uit de collectie betreft met een speciale edelsteen erin verwerkt. Mocht u vragen hebben over uw eigen ring (groter of kleiner maken, of herstellen) neem dan gerust contact op om te overleggen.

  • trouwringen i.o. 14k geelgoud met 2 diamantjes

Daarnaast maakt Siering scharnier- of artroseringen. Voor mensen met verdikte knokkels en degenen die last hebben van de gewrichten is het vaak niet meer mogelijk een gewone ring te dragen. Daar is inmiddels een oplossing voor door een klein scharnier en sluiting aan de ring te maken. De ring hoeft dan niet meer over de knokkels geschoven te worden, maar kan binnenin dicht geklikt worden. De uitstraling van de ring blijft behouden, doordat het scharnier aan de binnen- of zijkant van de ring zit is het, in veel gevallen, vrijwel onzichtbaar is.
Het scharnier kan in nieuwe ringen gemaakt worden, maar het kan in veel gevallen ook in een bestaande ring worden gemaakt, waardoor u uw favoriete ring weer met veel plezier kunt dragen.

Voorbeeld van een reumaring met scharnier en sluiting aan de binnenkant