Nieuws

13 maart 2020 – De workshops van Siering Edelsmeden zijn tot nader orde uitgesteld in verband met het coronavirus.

1 maart 2020 – Siering Edelsmeden neemt deel aan de lente-expositie van Kunstwerk in de Stellingen. De officiële opening is op zondag 8 maart om 14 uur in de voormalige Rijks Rietvlechtschool, nu onderdeel van het buurthuis, HOOFDSTRAAT OOST 34a (ingang buurthuis) te NOORDWOLDE. Wees van harte welkom. Verder is de expositie te zien tot en met 26 april elke vrijdag t/m zondag 13 – 17 uur (1ste en 2de Paasdag geopend). Voor meer informatie kijk op: https://kunstwerkindestellingen.nl/

27 januari 2020 – Vrijdagmiddag 28 februari is er nog plek voor 2 personen bij de workshop ‘je eigen sieraad van zilver’. Individuele inschrijving is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie en opgeven.

8 januari 2020 – Start van 2020! Iedereen veel geluk, wijsheid en gezondheid gewenst voor het nieuwe jaar! Op de site een frisse lijst van workshopdata en voor Siering het eerste half jaar een aantal exposities. Kijk onder ‘agenda‘ voor het overzicht van plekken waar de collectie te bekijken is.

27 november 2019 – Er is nog plek om de workshop komende zaterdag te volgen. Wilt u zeker zijn van deelname, mail dan naar info@siering.nl onder vermelding van uw NAW-gegevens en met hoeveel personen u wilt komen.

31 oktober 2019 – Siering heeft een nieuw mailadres. Vanaf nu zijn we bereikbaar op info@siering.nl voor vragen over herstel en het laten maken van een sieraad op maat. Het oude mailadres zal voorlopig nog in gebruik blijven voor het doorsturen.

1 oktober 2019 – Siering Edelsmeden staat 12 en 19 oktober op 2 open dagen in de regio rondom het thema ‘herinneringssieraden’. Kijk onder ‘agenda’ voor meer informatie en de locatie. Op een ander moment langskomen met persoonlijke vragen mag natuurlijk ook.

30 september 2019 – Siering Edelsmeden doet dit keer niet mee aan de open dag van Grenzeloos Ambachtelijk (zondag 6 oktober van 11 – 17 uur) en de Atelierroute Steenwijkerland (zaterdag en zondag van 11 – 17 uur)

21 sept. 2019 – Siering Edelsmeden gaat een inloopdag voor de workshop zilver organiseren. Klik voor meer informatie op het bericht op de hoofdpagina.

20 sept. 2019 – De beschikbare data voor de workshops zijn bijgewerkt. Reserveren kan nu al tot zomer 2020. Wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje. Mail naar siering@online.nl met uw NAW-gegevens en de gewenste datum.

2 sept. 2019 – Siering Edelsmeden heeft momenteel een wachttijd voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een sieraad. Als u de mogelijkheden wilt bespreken is het daarom raadzaam op tijd contact op te nemen. Voor een afspraak kunt u mailen naar siering@online.nl  of bellen met 0629381482.