Nieuws

1 oktober 2019 – Siering Edelsmeden staat 12 en 19 oktober op 2 open dagen in de regio rondom het thema ‘herinneringssieraden’. Kijk onder ‘agenda’ voor meer informatie en de locatie. Op een ander moment langskomen met persoonlijke vragen mag natuurlijk ook.

30 september 2019 – Siering Edelsmeden doet dit keer niet mee aan de open dag van Grenzeloos Ambachtelijk (zondag 6 oktober van 11 – 17 uur) en de Atelierroute Steenwijkerland (zaterdag en zondag van 11 – 17 uur)

21 sept. 2019 – Siering Edelsmeden gaat een inloopdag voor de workshop zilver organiseren. Klik voor meer informatie op het bericht op de hoofdpagina.

20 sept. 2019 – De beschikbare data voor de workshops zijn bijgewerkt. Reserveren kan nu al tot zomer 2020. Wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje. Mail naar siering@online.nl met uw NAW-gegevens en de gewenste datum.

2 sept. 2019 – Siering Edelsmeden heeft momenteel een wachttijd voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een sieraad. Als u de mogelijkheden wilt bespreken is het daarom raadzaam op tijd contact op te nemen. Voor een afspraak kunt u mailen naar siering@online.nl  of bellen met 0629381482.