Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

Nieuws

17 september 2020 – De open atelierroute Weerribben-Wieden kan doorgaan! Kijk voor meer informatie op de hoofdpagina.

11 augustus 2020 – Deze maand (11 augustus tot en met 10 september 2020) zijn de zilveren aanschuifringen in de aanbieding. U ontvangt 10% korting op een ring naar keuze. De prijzen variëren en beginnen vanaf € 22,50 voor een parelring zonder edelsteen. Direct verkrijgbaar van maat 16 – 21 mm met diverse structuren en edelstenen. Eventueel kan er een ring op aanvraag op maat gemaakt worden met een edelsteen naar keuze. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen met 06 29381482 of mail naar contact@siering.nl

11 mei 2020 – Het atelier is weer open op afspraak. Bestellingen en kadootjes vanuit de collectie kunnen bij het atelier worden opgehaald met in achtneming van de RIVM voorschriften. Indien u het niet prettig vindt om langs te komen kan overleg over een opdracht/vraag ook telefonisch (0629381482) of via de mail (contact@siering.nl). Ook is Siering bereikbaar via Zoom, Skype of Teams.

april 2020 – Het atelier is vanaf half maart niet open voor publiek vanwege de coronamaatregelen. Wel kan Siering Edelsmeden voor u in opdracht werken om persoonlijke wensen op maat te maken. Overleg hierover kan via skype of zoom. Dit wordt dan bij u thuis gebracht, of per post aan u verzonden. Voor vragen kunt u contact opnemen via 06 29381482 of mail met contact@siering.nl Alle workshops zijn tot nader orde uitgesteld.

8 april 2020 – De lente expositie van Kunstwerk in de Stellingen is stop gezet en vooralsnog verschoven naar de zomer expositie. Als het weer open mag, dan zal deze lopen van 3 juli tot en met 23 augustus in de voormalige Rijks Rietvlechtschool, nu onderdeel van het buurthuis, HOOFDSTRAAT OOST 34a (ingang buurthuis) te NOORDWOLDE. De openingstijden zijn vrijdag t/m zondag 13 – 17 uur. Voor meer informatie kijk op: https://kunstwerkindestellingen.nl/ Verdere activiteitenverschuivingen vanwege de corona-maatregelen zijn te vinden onder het kopje ‘Agenda’

13 maart 2020 – De workshops van Siering Edelsmeden zijn tot nader orde uitgesteld in verband met de maatregelen rondom het coronavirus.

1 maart 2020 – Siering Edelsmeden neemt deel aan de lente-expositie van Kunstwerk in de Stellingen. De officiële opening is op zondag 8 maart om 14 uur in de voormalige Rijks Rietvlechtschool.

27 januari 2020 – Vrijdagmiddag 28 februari is er nog plek voor 2 personen bij de workshop ‘je eigen sieraad van zilver’. Individuele inschrijving is ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie en opgeven.

8 januari 2020 – Start van 2020! Iedereen veel geluk, wijsheid en gezondheid gewenst voor het nieuwe jaar! Op de site een frisse lijst van workshopdata en voor Siering het eerste half jaar een aantal exposities. Kijk onder ‘agenda‘ voor het overzicht van plekken waar de collectie te bekijken is.

27 november 2019 – Er is nog plek om de workshop komende zaterdag te volgen. Wilt u zeker zijn van deelname, mail dan naar contact@siering.nl onder vermelding van uw NAW-gegevens en met hoeveel personen u wilt komen.

31 oktober 2019 – Siering heeft een nieuw mailadres. Vanaf nu zijn we bereikbaar op contact@siering.nl voor vragen over herstel en het laten maken van een sieraad op maat. Het oude mailadres zal voorlopig nog in gebruik blijven voor het doorsturen.

1 oktober 2019 – Siering Edelsmeden staat 12 en 19 oktober op 2 open dagen in de regio rondom het thema ‘herinneringssieraden’. Kijk onder ‘agenda’ voor meer informatie en de locatie. Op een ander moment langskomen met persoonlijke vragen mag natuurlijk ook.

30 september 2019 – Siering Edelsmeden doet dit keer niet mee aan de open dag van Grenzeloos Ambachtelijk (zondag 6 oktober van 11 – 17 uur) en de Atelierroute Steenwijkerland (zaterdag en zondag van 11 – 17 uur)

21 sept. 2019 – Siering Edelsmeden gaat een inloopdag voor de workshop zilver organiseren. Klik voor meer informatie op het bericht op de hoofdpagina.

20 sept. 2019 – De beschikbare data voor de workshops zijn bijgewerkt. Reserveren kan nu al tot zomer 2020. Wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje. Mail naar siering@online.nl met uw NAW-gegevens en de gewenste datum.

2 sept. 2019 – Siering Edelsmeden heeft momenteel een wachttijd voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een sieraad. Als u de mogelijkheden wilt bespreken is het daarom raadzaam op tijd contact op te nemen. Voor een afspraak kunt u mailen naar siering@online.nl  of bellen met 0629381482.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén