Workshops

Een leuke ervaring waarbij je behalve een gezellige tijd ook nog je eigen zilveren sieraad mee naar huis neemt als blijvende herinnering. Er is keuze uit 3 verschillende workshops: een workshop met zilverplaat (sterling zilver), een workshop met zilverklei en een duo workshop. De workshop duurt ruim 4 uur (ochtenden van 9 – 13 uur; middagen van 13 – 17 uur). Voor cursus in het eigen atelier in Steenwijk wordt gewerkt met groepen van 2 tot 5 personen (afhankelijk van het soort workshop). Ervaring is niet nodig; alles wordt stap voor stap uitgelegd. Individuele inschrijving is ook mogelijk. Daarnaast kan Siering op locatie de workshop geven voor grotere groepen. Per dagdeel wordt er 1 soort workshop gegeven.

Klik hier voor de uitgebreidere uitleg per workshop.

Onderstaand een overzicht van de beschikbare data van 2020. De workshops zijn echter tot nader orde afgelast in verband met de maatregelen rondom het coronavirus; nadere berichtgeving volgt zodra er meer bekend is. U kunt al wel een datum reserveren, maar dit is dan onder voorbehoud. 

DATA 2020

  • Vrijdag 4, 11, 18 en 25 september
  • Zaterdag 5, 12, 19 en 26 september
  • Vrijdag 2, 9, 23 en 30 oktober
  • Zaterdag 24 en 31 oktober
  • Vrijdag 6 en 20 november
  • Zaterdag 7 en 21 november
  • Vrijdag 11 en 18 december
  • Kerstvakantie: 19 tot en met 23 december