Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

WEbshop

Er wordt hard gewerkt aan een prachtige nieuwe website met daarin een webshop voor Siering Edelsmeden. Deze zal naast het aanbod van de collectie de mogelijkheid bieden om uw eigen sieraad te ontwerpen/ te laten graveren. Zodra het zover is zullen we dit via de diverse media laten horen en zien!

Deze stap wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur, maar heeft in deze coronatijd ook een regeling voor ambachtslieden in het leven geroepen. Mede daardoor wordt dit mogelijk en hopen we u daarmee in de nabije toekomst van een wenssieraad te voorzien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén