Siering Edelsmeden

WELKOM IN HET ATELIER

Bij Siering Edelsmeden worden sieraden en objecten met de hand vervaardigd. Van ontwerp tot en met vervaardigen – uniek en persoonlijk. Siering werkt met name in opdracht en heeft een zeer diverse eigen collectie. Het vervaardigen kan in alle soorten edelmetaal, van geelgoud, witgoud en roodgoud tot en met zilver wel of niet in combinatie met edelstenen. Ook wordt er veel gewerkt met eigen inbreng van oude sieraden en oud goud.

  • het oudgoud in het smeltbakje

Als Siering Edelsmeden in opdracht werkt, dan wordt er een uniek sieraad ontworpen dat volledig aansluit bij uw wensen. Vaak werken we vanuit een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek, waarna een reeks van 6 tot 8 ontwerpen volgen. Van hieruit volgt dan verder overleg totdat een definitieve keuze is gemaakt. De prijs voor het laten maken van een sieraad hangt af van veel aspecten (materiaal, benodigde techniek, incl. of excl. edelstenen, brengt u zelf materiaal (oudgoud) in, etc.) Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Het kleinste cadeautje begint bij €17,50 voor een paar zilveren handgemaakte oorbellen uit de collectie. Neem voor meer informatie gerust contact op via 0629381482 of contact@siering.nl.

De ontwerpstijl van Siering Edelsmeden is heel breed. Van meer natuurlijke vormgeving naar enorm strak of klassiek, verschillen de ontwerpen enorm. Het is iedere keer weer een bijzonder moment om het verhaal achter een gewenst sieraad met iemand te bespreken – of dat nu heugelijke of trieste momenten zijn – en hoe dit verwerkt kan worden in een sieraad of object. Juist dat maakt het vak zo mooi, uitdagend en bijzonder; achter elk sieraad zit (meestal) een verhaal.

U kunt vrijblijvend overleggen of uw wensen mogelijk zijn. Daarvoor bent U van harte welkom in het atelier. Siering werkt hiervoor op afspraak zodat we rustig de tijd hebben voor een gesprek. U kunt contact opnemen via 0629381482 of via contact@siering.nl.
Voor een impressie van het werk kunt u de fotogaleries bekijken via het hoofdmenu onder het kopje ‘collectie’, of kijk op de facebook– en instagram pagina van Siering Edelsmeden voor de laatste sieraden en ontwikkelingen.


Wilt u iets cadeau geven, maar vindt u het moeilijk iets uit te kiezen?
Siering heeft ook feestelijke cadeautasjes met daarin een tegoedbon naar keuze. Een cadeautas kan een tegoedbon vanaf 7,50 euro bevatten, maar denk ook eens aan het geven van een tegoed voor een workshop als creatief geschenk. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld denken aan het uitkiezen van een edelsteen als basis voor een later te ontwerpen sieraad. Neem voor verdere mogelijkheden gerust even contact op. De cadeautasjes zijn te bestellen via contact@siering.nl of door te bellen met 06 29381482.

Vorige Bericht

© 2021 Siering Edelsmeden

Thema door Anders Norén