Voor speciale wensen in goud en zilver

Wilt u iets cadeau geven, maar vindt u het moeilijk iets uit te kiezen?

Speciaal voor de komende feestdagen heeft Siering een extra aanvulling op de feestelijke cadeautasjes. Tot en met 31 december 2018 krijgt u een bon voor het gratis laten schoon maken en poetsen/polijsten als extra verrassing. Een cadeautas kan een tegoedbon vanaf 7,50 euro bevatten, maar denk ook eens aan het geven van een tegoed voor een workshop als creatief geschenk. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld denken aan het uitkiezen van een edelsteen als basis voor een later te ontwerpen sieraad. Neem voor verdere mogelijkheden gerust even contact op. De cadeautasjes zijn te bestellen via siering@online.nl of door te bellen met 06 29381482.

 

Bij Siering Edelsmeden worden sieraden en objecten met de hand vervaardigd. Siering werkt met name in opdracht, maar heeft ook een kleine eigen collectie. Het vervaardigen kan in alle soorten edelmetaal, van geelgoud, roodgoud tot en met zilver wel of niet in combinatie met edelstenen. Ook wordt er veel gewerkt met eigen inbreng van oude sieraden en oud goud.

Als Siering Edelsmeden in opdracht werkt, dan ontwerp ik een uniek sieraad dat volledig aansluit bij uw wensen. Vaak werk ik vanuit een persoonlijk gesprek, waarna een reeks van 6 tot 8 ontwerpen volgen. Van hieruit volgt dan verder overleg totdat een definitieve keuze is gemaakt. De ontwerpstijl van Siering Edelsmeden is heel breed. Van meer natuurlijke vormgeving naar enorm strak of klassiek, verschillen de ontwerpen tot nu toe enorm. Het is iedere keer weer een bijzonder moment om het verhaal achter een gewenst sieraad met iemand te bespreken – of dat nu heugelijke of trieste momenten zijn – en hoe dit verwerkt kan worden in een sieraad of object. Juist dat maakt het vak zo mooi, uitdagend en bijzonder; achter elk sieraad zit (meestal) een verhaal.

U kunt vrijblijvend overleggen of uw wensen mogelijk zijn. U bent daarvoor van harte welkom in het atelier. Als u vooraf contact opneemt, kan ik rekening houden met uw komst en plan ik ruim de tijd voor u in. U kunt contact opnemen via 0629381482 of via siering@online.nl.

Voor een impressie van het werk kunt u de fotogaleries bekijken via het hoofdmenu of een kijkje nemen op de facebook- en instagrampagina voor de laatste sieraden en ontwikkelingen.